210 32 40 222

Σταδίου 61 (8ος όροφος) Πλ. Ομονοίας, Αθήνα

Ιδιώτες

Συχνά επισκέπτονται το γραφείο μας πελάτες οι οποίοι πιστεύουν ότι το σπίτι τους ή το τηλέφωνό τους παρακολουθείται. Δυστυχώς η συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων επαληθεύεται, καθώς η εξέλιξη της τεχνολογίας έχει δημιουργήσει συσκευές υπεράνω πάσης υποψίας οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για παρακολούθηση, και που λόγω του εξαιρετικά μικρού τους μεγέθους, είναι δύσκολο να γίνουν αντιληπτές από κάποιον μη ειδικό. Επίσης, η ταχύτατη διάδοση των smartphones έχει διευκολύνει σε μεγάλο βαθμό την κατασκοπία, αφού απαιτείται η εγκατάσταση μίας απλής εφαρμογής για τον έλεγχο λειτουργίας του κινητού σας τηλεφώνου.

Ειδικά για την περίπτωση του κινητού σας τηλεφώνου, υπάρχουν κάποια σημάδια, τα οποία σε περίπτωση που επαληθεύονται, αποτελούν ενδείξεις παρακολούθησης. Αντίγραφα των e-mail σας που αποθηκεύονται και προωθούνται χωρίς κάποια δική σας ενέργεια, παρεμβολές κατά τη διάρκεια των συνομιλιών σας, λήψη και αποστολή ειδοποιήσεων SMS χωρίς κάποια δική σας ενέργεια, αποτελούν μονάχα κάποιες από αυτές.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να κατασκοπεύει τη ζωή σας. Ενδεχομένως να έχετε στην κατοχή σας μεγάλη περιουσία, να είστε κάποια διασημότητα και η ζωή σας να ενδιαφέρει πολύ κόσμο, ή κάποιο άτομο κύρους με σημαντική εξουσία στα χέρια του. Από την άλλη, μπορεί να έχετε πέσει θύμα παρακολούθησης από κάποιον πρώην σύζυγο ή σύντροφο που προσφάτως χωρίσατε, από κάποιον γείτονα με τον οποίον είχατε κάποια διένεξη ή έναν αντίδικο από τον οποίο έχετε σημαντικές αξιώσεις.

Αν πιστεύετε ότι η ιδιωτική σας ζωή παρακολουθείται, προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και να διατηρήσετε τη συνηθισμένη ρουτίνα σας. Επικοινωνήστε μαζί μας από κάποιον ουδέτερο χώρο και συσκευή και μην μοιραστείτε με κανένα τις υποψίες σας.

Είμαστε διαθέσιμοι όλο το 24ωρο και πραγματοποιούμε ολοκληρωμένες σαρώσεις με τρόπο που δεν γινόμαστε αντιληπτοί από τους δράστες. Χρησιμοποιούμε τον πλέον εξελιγμένο εξοπλισμό και διαθέτουμε υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία. Η δε πολυετής εμπειρία μας σε αντίστοιχες περιπτώσεις αποτελεί εγγύηση για αξιόπιστα αποτελέσματα. Αφού ολοκληρώσουμε τις εργασίες σάρωσης, θα σας παρουσιάσουμε τα ευρήματά μας, καθώς και τις αποδείξεις που θα σας επιτρέψουν να στοιχειοθετήσετε την υπόθεσή σας, και ενδεχομένως να οδηγήσετε τους δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης.

Η ιστοσελίδα μας έχει συμμορφωθεί με τον κανονισμό του GDPR - Προσωπικά Δεδομένα
Επισκεφτείτε τα site της εταιρείας μας: detective-kazakis.gr, ydrogeiosdetectives.gr
amkazaki-detectives.gr © 2023 All rights reserved! | Design by Webartstudio.gr