210 32 40 222

Σταδίου 61 (8ος όροφος) Πλ. Ομονοίας, Αθήνα

Έρευνα για Ηλεκτρονικές Απάτες

Σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, αυξάνονται όλο και περισσότερο οι υποθέσεις ηλεκτρονικής απάτης με θύματα επιχειρήσεις, με πιο συχνό φαινόμενο εκείνο όπου επιτήδειοι δρομολογούν εταιρικές πληρωμές σε δικούς τους λογαριασμούς.

Οι δράστες διεισδύουν ηλεκτρονικά στις εταιρικές επικοινωνίες και υποκλέπτουν την ηλεκτρονική τους αλληλογραφία, με σκοπό τον εντοπισμό των συναλλαγών τους με άλλες επιχειρήσεις. Στη συνέχεια, επικοινωνούν με την εταιρεία-στόχο προσποιούμενοι πως ανήκουν σε συνεργαζόμενη επιχείρηση και δίνουν στοιχεία δικών τους λογαριασμών για την αποστολή μελλοντικών εμβασμάτων.

Μία άλλη μορφή ηλεκτρονικής απάτης είναι αυτή που πρόσφατα (Δεκέμβριος 2013) κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν αρκετές Τράπεζες των ΗΠΑ, οι οποίες υπέστησαν συνολική ζημία άνω των 200 εκατομμυρίων δολαρίων εξαιτίας της διαρροής στοιχείων τραπεζικών καρτών και προσωπικών δεδομένων των πελατών τους.

Και η λίστα με τις περιπτώσεις των εταιρικών ηλεκτρονικών απάτών συνεχίζεται, και συνεχώς εμπλουτίζεται με νέα στοιχεία και αποκαλύψεις. Ουσιαστικά δεν διαφέρει από ένα παραδοσιακού τύπου έγκλημα, παρά μόνο αλλάζουν τα μέσα με τα οποία διαπράττεται. Τα ίδια όμως ηλεκτρονικά μέσα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αποκάλυψη και την καταπολέμηση της ηλεκτρονικής απάτης.

Στο γραφείο του ντέτεκτιβ Αντώνη Καζάκη διαθέτουμε την απαιτούμενη τεχνογνωσία και κατάρτιση, ενώ με τη χρήση του κατάλληλου εξοπλισμού και της πλέον προηγμένης τεχνολογίας είμαστε θε θέση να εντοπίσουμε και να εξαρθρώσουμε περιπτώσεις ηλεκτρονικού εγκλήματος. Διερευνούμε την κάθε περίπτωση με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό, καταλήγοντας σε αδιάσειστα στοιχεία τα οποιά θα σας επιτρέψουν να οδηγήσετε τους δράστες ενώπιον της δικαιοσύνης, απαλλάσσοντας την επιχείρησή σας από τις κακόβουλες επιθέσεις τους.

Η ιστοσελίδα μας έχει συμμορφωθεί με τον κανονισμό του GDPR - Προσωπικά Δεδομένα
Επισκεφτείτε τα site της εταιρείας μας: detective-kazakis.gr, ydrogeiosdetectives.gr
amkazaki-detectives.gr © 2023 All rights reserved! | Design by Webartstudio.gr