210 32 40 222

Σταδίου 61 (8ος όροφος) Πλ. Ομονοίας, Αθήνα

Οπτικοακουστική παρατήρηση ατόμου

Μία από τις συνηθέστερες υποθέσεις που απασχολούν ένα ντέτεκτιβ είναι η οπτικοακουστική παρατήρηση ατόμου προσώπων. Άτομα που μπορούν να αποτελέσουν επίκεντρο των ερευνών μας είναι παιδιά και έφηβοι, σύζυγοι και σύντροφοι, διάφοροι συγγενείς, εργαζόμενοι, νυν και πρώην συνεργάτες κ.λπ.

Γονείς που έχουν ενδείξεις ότι τα παιδιά τους κάνουν χρήση ναρκωτικών ουσιών και δεν θέλουν να προβούν σε αυθαίρετα συμπεράσματα απευθύνονται σε κάποιο ντεντεκτιβ προκειμένου να ερευνήσει την υπόθεσή τους σε βάθος.

Επίσης, η οπτικοακουστική παρατήρηση ατόμου γίνεται για τη συλλογή αποδεικτικών στοιχείων για δικαστικούς αγώνες, τα οποία μπορεί να είναι καθοριστικά για την έκβαση της υπόθεσης.

Τέλος, οι οπτικοακουστικές παρατηρήσεις ατόμων γίνονται για την επιβεβαίωση ή μη τυχόν υποψιών του πελάτη σχετικά με κάποιο συνεργάτη, πελάτη, εργαζόμενο ή ακόμα και το σύντροφο ή οποιοδήποτε συγγενικό πρόσωπο.

Κατά τα 33 χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στον τομέα των ιδιωτικών ερευνών, έχουμε φέρει εις πέρας πολλές τέτοιες υποθέσεις. Το γραφείο μας διαθέτει την πείρα, την τεχνογνωσία, καθώς και τα μέσα προκειμένου να ανταποκριθεί επιτυχώς στις πλέον απαιτητικές παρακολουθήσεις. Είμαστε σε θέση να διεξάγουμε πληθώρα διαφορετικών τεχνικών επιτήρησης, και σε συνδυασμό με την εφαρμογή του κατάλληλου ηλεκτρονικού εξοπλισμού οπτικοακουστικής παρατήρηση ατόμου, μπορούμε να παρέχουμε επαρκή στοιχεία για να υποστηρίξουμε την υπόθεσή σας.

Η ιστοσελίδα μας έχει συμμορφωθεί με τον κανονισμό του GDPR - Προσωπικά Δεδομένα
Επισκεφτείτε τα site της εταιρείας μας: detective-kazakis.gr, ydrogeiosdetectives.gr
amkazaki-detectives.gr © 2023 All rights reserved! | Design by Webartstudio.gr