210 32 40 222

Σταδίου 61 (8ος όροφος) Πλ. Ομονοίας, Αθήνα

Έλεγχος Απορρήτου Τηλεπικοινωνιών

Αδιαμφισβήτητα στις ημέρες μας έχουν γίνει σημαντικά βήματα σε ό,τι αφορά την ταυτοποίηση των αριθμών κινητής τηλεφωνίας, ακόμα και εκείνων των καρτοκινητών. Η εξέλιξη όμως αυτή δεν φαίνεται να έχει μειώσει τον όγκο των κακόβουλων κλήσεων από απόρρητους τηλεφωνικούς αριθμούς που πραγματοποιούνται τόσο προς κινητά όσο και προς σταθερά τηλέφωνα

Ο λόγος που κάποιοι συνεχίζουν να προκαλούν παρενοχλήσεις μέσω τηλεφώνων είναι ότι γνωρίζουν πόσο αρτηριοσκληρωτική είναι η άρση του απορρήτου τηλεπικοινωνιών. Προκειμένου να πραγματοποιηθεί κάτι τέτοιο απαιτείται εισαγγελική έρευνα και γνωμοδότηση, οι οποίες είναι εξαιρετικά χρονοβόρες.

Οι περισσότερες κακόβουλες κλήσεις από απόρρητους αριθμούς έχουν ως στόχο τον εκφοβισμό και εκβιασμό του δέκτη των κλήσεων, γεγονός που συνήθως επιτυγχάνεται. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που οι συνέπειες υπήρξαν ολέθριες τόσο για το δέκτη των κλήσεων όσο και για την οικογένειά του.

Προκειμένου, λοιπόν, να εξασφαλίσετε την προσωπική και οικογενειακή ηρεμία και γαλήνη, ακολουθώντας βέβαια τη νόμιμη οδό, μπορείτε να απευθυνθείτε σε κάποιον ντέτεκτιβ.

Στο γραφείο μας του ντέτεκτιβ Αντώνη Καζάκη έχουμε τα μέσα και τις μεθόδους ώστε να αποκαλύψουμε την ταυτότητα του ή των ατόμων που σας έχει στοχοποιήσει και σας παρενοχλούν τηλεφωνικά. Διαθέτουμε τόσο την απαραίτητη εμπειρία όσο και την άριστη γνώση της νομοθεσίας ώστε να είμαστε σε θέση να κινούμαστε γρήγορα και αποτελεσματικά, βοηθώντας έτσι εσάς και την οικογένειά σας να επιστρέψετε στους φυσιολογικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς σας.

Η ιστοσελίδα μας έχει συμμορφωθεί με τον κανονισμό του GDPR - Προσωπικά Δεδομένα
Επισκεφτείτε τα site της εταιρείας μας: detective-kazakis.gr, ydrogeiosdetectives.gr
amkazaki-detectives.gr © 2023 All rights reserved! | Design by Webartstudio.gr