210 32 40 222

Σταδίου 61 (8ος όροφος) Πλ. Ομονοίας, Αθήνα

Αποδεικτικά Στοιχεία Διαζυγίου

Στις ημέρες μας τα διαζύγια έχουν πάψει να θεωρούνται ταμπού, ενώ ένα μεγάλο μέρος τους εκδίδονται γρήγορα και όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα με την κοινή συναίνεση των δύο συζύγων.

Ωστόσο, παραμένει αυξημένος ο αριθμός των γάμων που καταλήγει σε πολύχρονες δικαστικές διαμάχες, με έναν από τους δύο συζύγους να αρνείται την ενοχή του ή να αποκρύβει περιουσιακά στοιχεία, προκειμένου να αποφύγει τη νόμιμη διατροφή.

Τα πράγματα δυσκολεύουν όταν υπάρχουν παιδιά, τα οποία αποτελούν ευαίσθητους αποδέκτες της δυσάρεστης αυτής τροπής.

Η προσφυγή σε έναν ντέτεκτιβ θα σας γλιτώσει πολύτιμο χρόνο και θα σας επιτρέψει να επιστρέψετε στη γαλήνη της ιδιωτικής σας ζωής.

Το γραφείο μας μπορεί να σας βοηθήσει με τη διαδικασία ενός διαζυγίου, όταν ένας εκ των συζύγων παρεμποδίζει τη συναινετική οδό, π.χ. όταν:

  • αρνείται την ύπαρξη περιουσιακών στοιχείων
  • αποκρύπτει το εισόδημά του
  • αρνείται την απιστία

Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που ακόμα και μετά από μακροχρόνιους γάμους, ο ένας εκ των συζύγων να αγνοεί εντελώς την κατοχή από το έτερόν του ήμισυ σημαντικών περιουσιακών στοιχείων ή εισοδημάτων. Ενδεχομένως να υπάρχουν υποψίες, τις οποίες μπορεί να επιβεβαιώσει μετά από σχετική έρευνα ένας ντέτεκτιβ, επιτρέποντάς σας με τον τρόπο αυτό να διεκδικήσετε και να κερδίσετε ό,τι δικαιούστε σε μία δικαστική διαμάχη.

Αντιλαμβανόμαστε πολύ καλά τις δυσκολίες και την ευαισθησία των συγκεκριμένων υποθέσεων, και κατανοούμε ότι η προσφυγή σε κάποιο ντέτεκτιβ είναι δύσκολο βήμα για κάθε άνθρωπο. Σας διαβεβαιούμε όμως ότι η κίνηση αυτή θα σας επιτρέψει να ανακαλύψετε την αλήθεια, να πάρετε και πάλι τη ζωή σας στα χέρια σας, να ανακτήσετε τον αυτοσεβασμό σας και να προχωρήσετε παρακάτω.

Το γραφείο μας διαθέτει την πείρα, τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε με λεπτούς χειρισμούς να να συλλέξουμε τα απαραίτητα στοιχεία που θα αποκαλύψουν την αλήθεια.

Η ιστοσελίδα μας έχει συμμορφωθεί με τον κανονισμό του GDPR - Προσωπικά Δεδομένα
Επισκεφτείτε τα site της εταιρείας μας: detective-kazakis.gr, ydrogeiosdetectives.gr
amkazaki-detectives.gr © 2023 All rights reserved! | Design by Webartstudio.gr