210 32 40 222

Σταδίου 61 (8ος όροφος) Πλ. Ομονοίας, Αθήνα

Έλεγχος Τηλεφωνικών Συνδιαλέξεων

Η τεχνολογία και ειδικά ο τομέας των τηλεπικοινωνίών, τα τελευταία χρόνια εξελίσσονται με ραγδαίους ρυθμούς. Κινητά τηλέφωνα, smartphones και ηλεκτρονικοί υπολογιστές έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας και μας ακολουθούν σε κάθε μας βήμα. Μας επιτρέπουν να επικοινωνούμε οποιαδήποτε ώρα και από οπουδήποτε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, να δουλεύουμε ακόμα και εκτός γραφείου, και να κερδίζουμε πολύτιμο χρόνο και ενέργεια.

Δυστυχώς, δεν άργησε να φανεί και η κακή πλευρά της ραγδαίας αυτής εξέλιξης. Όλοι θυμόμαστε το σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών κατά την περίοδο 2004-2005, το οποίο αποτέλεσε ένα από τα μεγαλύτερα ελληνικά σκάνδαλα των τελευταίων δεκαετιών. Και φυσικά δεν ήταν μόνο αυτό.

Έκτοτε, πολλοί συμπολίτες μας έχουν πέσει θύματα τηλεφωνικών υποκλοπών. Δεν είναι λίγες οι φορές που αναγκάζονται να απευθυνθούν σε κάποιον ντέτεκτιβ επείδη λόγω παρεμβολών στις τηλεφωνικές τους συνδιαλέξεις ή λόγων διαρροής απόρρητων πληροφοριών, υποπτεύονται ότι κάποιος παρακολουθεί τις συνομιλίες τους.

Η εμπειρία μας έχει διδάξει ότι στις περισσότερες περιπτώσεις οι υποψίες των πελατών μας είναι κάτι παραπάνω από βάσιμες. Πολλοί έχουν πέσει θύματα τηλεφωνικών υποκλοπών, από άτομα, μάλιστα, υπεράνω υποψίας.

Υπάρχει βέβαια και η θετική πλευρά, δηλαδή ο έλεγχος των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων για την παρακολούθηση κάποιου ανήλικου εξαρτώμενου μέλους της οικογένειάς σας. Και ενώ η νομοθεσία (Ν. 3206/2003 – ΦΕΚ 298/Α/23.12.2003) θέτει την παρακολούθηση τηλεφώνων εκτός αρμοδιότητας των γραφείων ντέτεκτιβ, εξαιρεί τις περιπτώσεις κηδεμονίας. Έτσι, μετά από γραπτή έγκριση των κηδεμόνων, μπορεί να τοποθετηθεί λογισμικό στο τηλέφωνο του ανήλικου μέλους προκειμένου να ελεγχθεί η συμπεριφορά του και οι συνήθειές του εκτός σπιτιού. Επίσης, η υπηρεσία αυτή βρίσκει εφαρμογή στις περιπτώσεις ασθενών με άνοια ή νόσο Αλτσχάιμερ, για ευνόητους λόγους.

Στο γραφείο μας διαθέτουμε τον κατάλληλο εξοπλισμό, καθώς και τεχνογνωσία, εμπειρία και άριστη γνώση της νομοθεσίας προκειμένου να ανταποκριθούμε γρήγορα, αποτελεσματικά και προπάντως διακριτικά σε θέματα παρακολούθησης τηλεφωνικών συνδιαλέξεων.

Η ιστοσελίδα μας έχει συμμορφωθεί με τον κανονισμό του GDPR - Προσωπικά Δεδομένα
Επισκεφτείτε τα site της εταιρείας μας: detective-kazakis.gr, ydrogeiosdetectives.gr
amkazaki-detectives.gr © 2023 All rights reserved! | Design by Webartstudio.gr